Välkommen till Vesterhavsskolan!

Det är resultatet som räknas

Vesterhavsskolan erbjuder barn och ungdomar en skola som prioriterar god inlärningsmiljö, har fokus på resultaten och som samverkar med omvärlden.

Till denna skola väljer elever som har ett brinnade intresse för någon av skolans profilinriktningar; Sport (fotboll, tennis, hockey) och Entertain (musik, dans)

Här går elever som gjort ett aktivt val och har höga förväntningar på sin skola.

Bästa skolan

Årets 58 avgångselever överträffar alla tidigare grupper, vilka också innehaft topplaceringar, med ett fantastiskt meritvärde på 259. Alla behöriga till gymnasiet.

Nytt och gammalt

Dec Den årliga kvällen med vals och bugg

April  Pia Sundhage på besök hos oss

April  Ellen Abrahamsson om skönhet och ideal

Mars Jonna och Ebba i Sound of music

Feb  Fotboll på storbild

Sept  Andreas Jonsson på besök

Här är facit till Testa dig själv!

Lediga tjänster inför  hösten 2019

Lärare i åk 1-3 (flera tjänster)

Lärare i åk 4-6 (flera tjänster)

Sök senast 30 januari.

Ansöka till skolan

Sista ansökningsdag den 15 februari, därefter antagning i mån av plats.

Låg-, mellan- och högstadium.

Blankett_Ansokan_om_plats.pdf

.