Ledighetsansökan

Vesterhavsskolan är ytterst restriktiv när det gäller att bevilja ledighet. Vår grundprincip är att inte ge ledigt förutom vid exceptionella tillfällen. Följande rutin gäller:

Vårdnadshavare fyller i nedanstående blankett. Den lämnas till vår skolvärd eller i facket utanför lärarrummet på Hertigen.

Skolvärden undersöker elevens tidigare frånvaro under läsåret samt vilken kunskapssituation eleven befinner sig i.

Rektor beviljar eller avslår ansökan utifrån inhämtad information från eleven.

Om ledigheten beviljas tar eleven reda på vilka uppgifter som ska göras i respektive skolämne för att kompensera förlorad undervisning.

För frågor kontakta skolvärd Lina Ahl (l.ahl@vesterhavsskolan.se)

Ledighetsansokan.pdf