Ansökan

Vesterhavsskolan är öppen att söka till för alla elever som ska börja F-klass, årskurs 4 och årskurs 7. Att som blivande elev ha ett stort intresse för någon av skolans profilinriktningar ser vi som en förutsättning för ett lyckat val till skolan.

Läsåret 22/23 är det sista gången vi har intag i årskurs 4. Efter det intaget är vi uppe på två klasser i alla årskurser F-6 och tar bara in elever till F-klass samt årskurs 7. Så om ditt barn inte ska börja årskurs 4 22/23 ber vi dig att inte fylla i intresse för  årskursen.

Ansökan

Nedan finner ni ansökan som sker digitalt. När ni skickat in er ansökan  får ni en automatisk bekräftelse på att vi tagit emot den.

Sista ansökningsdag läsåret 22/23 och framåt: 15 januari

ANSÖK TILL VESTERHAVSSKOLAN HÄR

Att som blivande elev på Vesterhavsskolan ha ett stort intresse för någon av skolans profilinriktningar ser vi som en förutsättning för ett lyckat val till skolan.

Antagning beviljas i mån av plats.

Urval vid flera sökande än platser:

1. Syskon på skolan. Syskonförtur får den elev som har syskon på skolan det läsår eleven börjar, d.v.s. syskonen kommer att gå minst ett läsår tillsammans på skolan.

2. Ködatum (anmälningsdatum)

Vi kan tyvärr inte kan svara på frågor om plats i kö, då många olika faktorer spelar in och det är först vid intagning som alla bitar faller på plats.

Till övriga årskurser har vi ingen antagning men om platser uppstår utgår vi från en kölista utifrån när elever sökt till Vesterhavsskolan. För att anmäla intresse för listan hör ni av er till Intendent Jenny Boman.

För frågor kring ansökan kontakta Intendent Jenny Boman.

j.boman@vesterhavsskolan.se