Arts

Jag som är profilansvarig för Artsprofilen heter heter Christer Borg och har som musiker under många år turnerat runt Norden samt kring medelhavet och på Gran Canaria. Jag har har även jobbat som producent och tekniker samt satt upp en hel del shower med både kända och mindre kända artister. Att arbeta med musik är klart det bästa man kan göra. Att få möjligheten att träffa människor som jobbar i samma bransch.

Jag tycker det är underbart att se hur barnen växer i sina musikaliska roller. Jag vet vad som gäller när de kommer ut på marknaden för konkurrensen är stenhårt, då gäller det att ge barnen en bra grund att stå på innan de söker sig vidare till gymnasium med inriktning Estet eller liknande utbildningar.

Eleverna har profil två gånger i veckan i pass om 80 minuter.

Christer Borg

Bild och Formgivning

På musikprofilen får du möjlighet att utveckla din musikaliska kreativitet, individuellt och tillsammans med andra.

Att våga dansa stort, att våga testa nya saker, att våga framträda för publik och på så sätt bli tryggare i sig själv och i gruppen.

Här jobbar eleverna bland annat med fördjupning i grundläggande tekniker såsom: 1-, 2- & 3-punkts perspektiv, Atmosferisk perspektiv, Akvarell, Akryl och Oljefärg.